Mediji u Srbiji i regionu su danima nagađali da li će popularna striming platforma biti dostupna u regionu, a danas je stigla potvrda da će korisnici u Srbiji i još 10 zemalja moći da pristupe platformi Spotify.

Osim u Srbiji, Spotify je od danas dostupan i u Moldaviji, Kazahstanu, Belorusiji, Rusiji, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Ukrajini i Severnoj Makedoniji.

Foto: Spotify
Spotify dostupan u Srbiji

Ljubiteljima muzike je omogućeno da slušaju omiljene pesme besplatno putem aplikacije za Android, iOS i Microsoft operativne sisteme. Mana besplatnog slušanja muzike je što će između pesama povremeno biti puštane reklame.

Bez reklama uz Spotify Premium

Spotify svojim korisnicima nudi Premium sadržaj uz doplatu od 4,99€ mesečno, ukoliko želite da slušate muziku bez reklamnih prekida.

Foto: spotify.com (screenshot)

Ukoliko želite da podelite svoj nalog sa još jednom osobom, to će vas koštati 6,49€ mesečno (Premium Duo), dok porodični paket (Family) košta 7,99€ mesečno, a nalog može da koristi šest članova porodice.

Spotify je nastao u Švedskoj 2008. godine i prvi je muzički striming servis.

Servis koristi 286 miliona ljudi, od čega je 130 miliona pretplaćeno na Spotify Premium. Sa poslednjim proširenjem, Spotify posluje u više od 90 zemalja širom sveta.

Izvori fotografija (image sources):

  • Press_kit_green: Spotify
  • Spotify-planovi: spotify.com (screenshot)
  • Spotify: Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime